WIND OF CHANGE

Posted by nikos on 8:42 μ.μ.
Πόσες φορές θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι.........
Κάτι απλό, κάτι δύσκολο, κάτι για μας, κάτι για τους άλλους, κάτι......

Κάτι που θα αλλάξει, έτσι απλά......

Κάτι που θα θέλαμε να αλλάξει.....

Κάτι που θα μας ξανακάνει να νιώσουμε, να ονειρευτούμε, να ζήσουμε......... ξανά!!!!!!

Ξέρω είναι "πολλά" ίσως αυτά που θα θέλαμε η και "ένα" μόνο......... αλλά θα θέλαμε!!!!!!


Αφιερωμένο λοιπόν αυτό σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να αλλάξει κάτι......
Για τους ίδιους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.........
Για το μέλλον των παιδιών..........
Για "όλους"!!!!!!!!

Έτσι όπως δεν τους έχουμε ξανακούσει ίσως και δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τόσο όμορφο απ΄αυτούς τους "ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΡΎΛΟΥΣ"

ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;;;

Posted by nikos on 11:23 π.μ.
111111111
χ
111111111
= 12345678987654321



ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ - MIND YOUR MIND

Posted by nikos on 11:56 π.μ.
Τί κάνει αυτό το "μυαλό"!!!!!!!!!




Έρευνες απέδειξαν ότι τα παιδιά δεν μπορούν να δουν αυτό το παράξενο ζευγάρι, αλλά μόνο τα "εννέα" δελφινάκια..
Προσπαθήστε να τα δείτε και εσείς σε μερικά δευτερόλεπτα......

>Διαφάνεια 3Διαφάνεια 3Διαφάνεια 3Διαφάνεια 4






Πρόσεξε καλύτερα την εικόνα............. τίποτα δεν γυρίζει!!!!!!!!








Οπτικά παιχνίδια!!!!!!!
Κοίταξε με την ησυχία σου την εικόνα......




........Τελικά τίποτα δεν κουνιέται!!!!




Πρόσεξε την τελεία στο κέντρο και πήγαινε το κεφάλι σου "μπρός-πίσω"!!!!





ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!






"ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΕΒΟΣΚΑ"

Posted by nikos on 2:22 μ.μ.
Τι πράγμα είναι αυτό που κάνει κάποιους τύπους να νιώθουν όμορφα, να γουστάρουν και γενικά να τη βρίσκουν τέλος πάντων "καρφώνοντας" τους συνανθρώπους τους και ειδικά τους συναδέλφους τους στον εργασιακό χώρο (κυρίως).
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται από αρχαιοτάτων χρόνων και συνεχίζεται βέβαια και στη νεώτερη παγκόσμια ιστορία.
Στη χώρα μας άνθισε το φαινόμενο τα χρόνια της κατοχής από τους Γερμανούς (Ναζί) όπου πολλοί ήταν αυτοί που έδιναν στεγνά τους συμπατριώτες μας σε άριστη συνεργασία με τους κατακτητές, για το συμφέρον τους βέβαια και για να είναι οι ευνοούμενοι των Γερμανών, οι λεγόμενοι "Χαφιέδες-Γερμανοτσολιάδες-Καταδότες-κουκουλοδήμιοι".
Πέρασαν όμως αυτά τα μαύρα χρόνια και σήμερα ζούμε στην γρήγορη και σύγχρονη εποχή της ταχύτητας, αλλά όσο γρήγορους ρυθμούς έχει σήμερα η καθημερινότητά μας τόσο πιο πολύ γκαζώνουν οι "ρουφιάνοι" να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.......

Τί ανωμαλία είναι και αυτή;;;;;;;

Δέν προλαβαίνει να κάνει κάτι κάποιος στη δουλειά του και σε δευτερόλεπτα το έχει μάθει το αφεντικό..... τι ώρα ήρθε, τι ρούχα φοράει, τι δουλειά κάνει τώρα, αν έφαγε, αν ήπιε νερό, τί ώρα πήγε τουαλέτα, αν πήδηξε τη γυναίκα του η την γκόμενα το βράδυ............
Πλήρης ενημέρωση, ούτε τηλεοπτικά κανάλια, ούτε εφημερίδες ούτε τίποτα δεν μπορούν να δώσουν τόσο γρήγορη και άμεση ενημέρωση όσο οι γνωστοί σε όλους μας "ρουφιάνοι', ωχ συγνώμη...... στη σημερινή εποχή δεν λέγονται πια ρουφιάνοι αλλά "ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ".
Και κλείνοντας θα πρέπει να τονίσω τη σοβαρότητα του θέματος που έχει να κάνει με μια άλλη κατηγορία Ενημερωτών τους "ΨΕΥΤΟΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ", δηλαδή αυτών που βγάζουν διάφορα από τη φαντασία τους και το ψυχικά άρρωστο μυαλό τους, το φτιάχνουν πολύ καλά το σενάριο και το προσφέρουν με τον καλύτερο τρόπο εκεί που πρέπει.... χωρίς βέβαια να ισχύει τίποτα από την καλοφτιαγμένη ιστοριούλα που μόνοι τους έχουν δημιουργήσει

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΩΝ" ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..............




ΚΟΥΡΑΓΙΟ.... ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΟ!!!

Posted by nikos on 11:16 π.μ.
Ζητώ συγνώμη αν θα ψυχοπλακώσω κάποιους δευτεριάτικα αλλά δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτη ρε γαμώτο...
Ένας καλός "φίλος" από την δουλειά μου το Σάββατο ( προχθές δηλαδή ) καθώς κοιμόταν το βράδυ έσπασαν καθώς μάθαμε σχεδόν όλα τα αγγεία του εγκεφάλου του, το λεγόμενο "εγκεφαλικό επεισόδιο", είναι μόλις 32 χρονών χωρίς γονείς και είχε την ατυχία να μεγαλώνει την 4χρονη κορούλα του μόνος του αφού η γυναίκα του σκοτώθηκε πριν 2 χρόνια σε αυτοκινητιστικό ατύχημα....
Τί κωλοπαιχνίδια παίζει αυτή η ζωή;;;;;;
Μόλις συνέβη το περιστατικό τον πήγαν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως την σοβαρότητα της κατάστασης......... << δέν μπορούμε να κάνουμε πολλά>> είπαν εννοώντας ότι όλα τελείωσαν......
Την επόμενη μέρα (Κυριακή) κάποιος από τους γιατρούς του νοσοκομείου είπε στην αδερφή του, γιατί μόνο αυτή έχει , ότι αν τον μεταφέρουν σε ένα "γνωστό" ιδιωτικό νοσοκομείο υπάρχουν πολλές ελπίδες να σωθεί, γιατί ακόμη και τα λεπτά που περνούν είναι κρίσιμα.... και εκεί υπάρχουν τα κατάλληλα τεχνολογικά μέσα και ένας συγκεκριμένος γιατρός που είναι ειδικός για αυτές τις περιπτώσεις....
Έτσι και έγινε, τον μετέφεραν, όλα καλά αλλά ήρθε το ''ΚΟΣΤΟΣ" για να γίνει η εγχείρηση και η θεραπευτική αγωγή........ 35.000 € έτσι απλά και στεγνά.......!!!!!!!
Βέβαια στους περισσότερους δέν περισσεύει ένα τέτοιο ποσό και ήρθε η απογοήτευση, αλλά όχι ρε γαμώτο δέν πρέπει να το βάλουμε κάτω............θα πρέπει να βρεθούν και θα ΒΡΕΘΟΥΝ.
Είναι συγκινητικό πώς σε μερικές ΏΡΕΣ βρέθηκαν από φίλους του, κάποιους μακρινούς συγγενείς του και γνωστούς του τα μισά!!!! ναι τα μισά!!! από το ποσό που χρειάζεται....
Και τώρα τον λόγο έχουμε εμείς οι φίλοι και συνάδελφοί σου ρε Παυλάκο που δέν είμαστε και λίγοι..........''300'' στο σύνολο..... είμαστε και θα τα μαζέψουμε, να είσαι σίγουρος!!!!!!!

Κουράγιο "φίλε Παύλο"..... όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ

Posted by nikos on 8:32 μ.μ.
Και να λοιπόν που η μοίρα έπαιξε για άλλη μια φορά το παιχνιδάκι της, γνωρίσαμε, κολλήσαμε, ερωτευτήκαμε και στο τέλος αγαπήσαμε αυτόν τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μας, έτσι.....από το μηδέν.....από το τίποτα...... ξαφνικά!!!!
Ζούμε λοιπόν συγκλονιστικές στιγμές ο καιρός περνάει τόσο όμορφα με τον νέο μας σύντροφο και μοιραζόμαστε αυτή την χαρά με τα φιλαράκια μας λέγοντας τους πόσο ευτυχισμένοι είμαστε.
Ώσπου κάποια στιγμή ένας "κολλητός" μας ρωτάει: << ρε φίλε/φίλη πρίν απο σένα τι έπαιζε με το άτομο;>>........ και εντάξει αν το ξέρεις από πριν οκ..... όλα άσπρα, αλλά αν όχι και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα για τον άνθρωπό σου τι γίνεται;
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το συγκεκριμένο θέμα που μερικές είναι να βαράς κουτουλιές κατευθείαν στον τοίχο και η αιτία είναι ότι μερικοί η είναι τόσο ηλίθιοι που χωρίς αιτία και αφορμή από μια κουβέντα κάποιου "καλοθελητή" κάθονται και ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα η είναι κατ΄εξακολούθησιν ηλίθιοι που προσπαθούν να βρουν ακόμη και το ΑΦΜ του άλλου.
Και εντάξει αν κάτι στραβό βλέπεις, κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνω...... αλλά έτσι στα καλά καθούμενα;......... τι να πεις.......
Ζούμε στο 2009 και καλό θα ήταν να ανακαλύψει ο καθένας μας τον σύγχρονο εαυτό του, τα χρόνια έχουν αλλάξει και οι σύγχρονες σχέσεις σήμερα είναι αλλιώς.
Γι΄αυτό λοιπόν όποιοι/όποιες θέλουν να κάνουν μια όμορφη αρχή με ένα άτομο που τους έχει γοητεύσει αν θέλουν από πριν να το ψάξουν το θέμα (εγώ προσωπικά διαφωνώ) αλλιώς ας ζήσουν με τον άνθρωπο αυτό ότι πιο ωραίο μπορούν όσο θέλουν χωρίς καμία άλλη σκέψη (εκεί συμφωνώ).


Σημείωση: Για αυτούς που θέλουν μια σταθερή σχέση, γιατί υπάρχουν και οι...... άλλοι........ (και εκεί συμφωνώ) στους άλλους.....!!!!

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ-ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Posted by nikos on 12:47 μ.μ.
Μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνιδάκι στους φίλους μας που ίσως να πάθουν την πλακίτσα τους, αλλά δέν είναι τίποτα άλλο από "μαθηματικά".
Ξεκινάμε λοιπόν λέγοντας στον φίλο η φίλη μας ότι θα γράψω (εγώ και καλά που κάνω το τεστάκι στον άλλο) έναν αριθμό σε ένα χαρτάκι που βέβαια δεν θα τον δει και γράφουμε το νούμερο "4018".
Λέμε λοιπόν στο φιλαράκι μας να γράψει την ημερομηνία γέννησής του (τετραψήφιο αριθμό), πχ...1967.
Μετά να γράψει την ηλικία του πχ....42.
Έπειτα να γράψει ποιά χρονολογία έγινε το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής του (τετραψήφιο αριθμό πάλι), πχ......1998
Και τέλος πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε μέχρι σήμερα, πχ........11
Μετά του ζητάμε να προσθέσει όλους αυτούς τους αριθμούς!!!!
1967
42
1998
11
-----
4018

Και του αποκαλύπτουμε τον γνωστό σε μας αριθμό που είχαμε γράψει στην αρχή!!!

Ότι αριθμούς και νούμερα να βάλει ο φίλος μας (αρκεί να είναι σωστά υπολογισμένα) θα βγεί ο αριθμός "4018"!!!!!

Σημείωση: του χρόνου (2010) θα βγαίνει ο αριθμός 4019.............
Το 2011 θα βγαίνει ο αριθμός 4020........ και πάει λέγοντας.......

Καλό;;;;;;;;;;;;;

CYBER SEX........ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Posted by nikos on 1:20 μ.μ.
Ερώτηση: Τι είναι;;;

Απάντηση: Σέξ μέσω υπολογιστή!!!!

Ερώτηση: Καλό;;;;;;;

Απάντηση: Εξαρτάται με ποιόν-ποιά το κάνεις!!!!

Ερώτηση: Ποιές ηλικίες συνήθως ενδιαφέρονται;;;;

Απάντηση: 60% οι μικρότερες και 40% μεγαλύτερες!!!!

Είναι ο σύγχρονος τρόπος ηλεκτρονικού-ψηφιακού σέξ ανεξαιρέτως βέβαια απόστασης : πόλη- χώρα- ήπειρο...
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει από ειδικούς ο ένας στους τρεις ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη έχει κάνει cyber sex και μάλιστα με απόλυτη "επιτυχία" και δηλώνει ότι θα συνεχίζει να το κάνει στον ελεύθερο χρόνο του.
Είναι πολλοί οι παράγοντες που κάποιοι έχουν βρεί αυτό τον τρόπο ώστε να κάνουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις πράξη.................... δέν χρειάζεται να το "αναλύσω", το καταλαβαίνουμε........

Και επειδή όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο θέμα δεν μπορώ τους "ψευτοδήθεν" που δηλώνουν αρνητικοί στο συγκεκριμένο και το παίζουν "υπεράνω" αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να το σκέφτονται έντονα η να το έχουν κάνει και να δίνουν άλλες εντυπώσεις προς τα έξω, καλό θα είναι μην είναι αρνητικοί και να σέβονται τα "θέλω" και 'μ΄αρέσει" των άλλων.



Υγ. είμαι fun του ζωντανού (live) για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους αλλά το σέξ είναι ωραίο σε όλες του τις μορφές!!!!!

<< Ελευθερία στο μυαλό στο σώμα και στις επιθυμίες>>









Εδώ μια άτυχη στιγμή αλλά και τρελή σύμπτωση...............








Και εδώ μια σκληρή στηγμή του cyber sex

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Posted by nikos on 11:12 μ.μ.
Κάποτε σέ μια πολύ μακρινή χώρα ζούσε ένας πατέρας με τους τρείς γιούς του, ήταν όλοι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και βοηθούσε ο ένας τον άλλο στίς διάφορες δουλειές πού έκαναν κάθε μέρα.
Μια μέρα ο πατέρας τους φώναξε να έρθουν κοντά του οι τρείς γιοί του γιατί ήθελε να τους πεί κάτι πολύ σημαντικό.
Άρχισε λοιπόν να τους λέει (όταν ήρθαν κοντά του) : '' παιδιά μου ήρθε η ώρα να σας μοιράσω την μεγάλη περιουσία μου αλλά πρώτα θα ήθελα να μου δώσει ο καθένας από εσάς ένα δώρο για να δώ ποιός με αγαπάει πιό πολύ''.
Τήν επόμενη μέρα πήγε στόν πατέρα του ο μεγάλος του γιός και του έδωσε για δώρο ένα κουτί με πολύ ωραία χρυσά κομμάτια μέσα..........
Ο πατέρας του ευχαριστήθηκε πολύ και τον έσφιξε στην αγκαλιά του!!
Την επόμενη μέρα πήγε ο μεσαίος του γιός που του έφερε ένα κουτί με πολύ ωραία ασημένια κομμάτια μέσα........
Ο πατέρας του ευχαριστήθηκε για άλλη μια φορά και τον αγκάλιασε!!
Την τρίτη μέρα πήγε και ο τρίτος του γιός (ο μικρότερος) που το δώρο στον πατέρα του ήταν ένα σακκουλάκι ''αλάτι'', ο πατέρας του μόλις το είδε εξαγριώθηκε και χωρίς να το σκεφτεί καν τον έδιωξε οριστικά από το σπίτι του και μοίρασε την περιουσία του στούς δύο άλλους γιούς του.
Τα χρόνια περνούσαν, ο πατέρας όλο και γερνούσε όσπου κάποια μέρα αρρώστησε βαριά......
Γέρος πια και ανήμπορος ειδοποιεί τον μεγαλο του γιό αν μπορεί να του φέρει ένα πιάτο φαγητό γιατί δέν μπορούσε να φτιάξει εκείνος.
''Πατέρα μου δέν μπορώ να σου φέρω γιατί έχω πάρα πολλές δουλειές και δέν προλαβαίνω'' του απάντησε ο μεγάλος του γιός!!
Αμέσως ειδοποιεί τον μεσαίο του γιό αλλά η απάντηση και εκείνου ήταν αρνητική λέγοντας του κάτι άλλο............
Ο πατέρας είχε πιά τόσο πικραθεί και αποφάσισε να ειδοποιήσει τον μικρό του γιό τον ''διωγμένο'', που όταν έμαθε τί συμβαίνει στον πατέρα του χωρίς δεύτερη σκέψη βρέθηκε κοντά του φέρνοντάς του ένα πιάτο με φρέσκο και ζεστό φαγητό αλλά ''ανάλατο''.
Μόλις ο πατέρας του έβαλε την πρώτη μπουκιά στο στόμα του (ταλαιπωρημένος και άρρωστος) δέν μπορούσε με τίποτα να φάει το συγκεκριμένο φαγητό αν και πεινασμένος.....
Ο γιός του τότε άνοιξε το ντουλάπι έβγαλε από μέσα ''εκείνο'' το σακκούλι με το αλάτι και έβαλε στο πιάτο του πατέρα του κάνοντάς το απολαυστικό.
Αμέσως ο πατέρας κατέβασε τα μάτια του έσκυψε το κεφάλι του κάτω από ντροπή καταλαβαίνοντας το μεγάλο λάθος που είχε κάνει κάποτε.....



Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας...........