Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΩΡΑ...

Posted by nikos on 1:14 μ.μ.
Επιτέλους, οι μέρες που όλο τον χρόνο περίμενα ήρθαν και εννοώ βέβαια αυτή τη συγκεκριμένη εποχή που πλέον μπορώ να απολαύσω την "βεραντούλα μου".

Σαν λάτρης του καλοκαιριού από τώρα έχω ξεκινήσει να το "ζώ".....

Τέρμα πια το κλείσιμο μέσα....
Τέρμα πια να νυχτώνει από τις 5....

Δεν ξέρω αν πολλοί σκέφτονται σαν εμένα αλλά έχω σκοπό τις καθημερινές μου να απολαμβάνω την πιο ωραία ώρα (κατά την άποψή μου) , τότε που η μέρα σιγά - σιγά παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα, τότε που τα πρώτα φώτα ανάβουν δειλά....



Ναι λοιπόν, θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο συχνά μπορώ...... εκεί...!!!!
Εκείνη την ώρα..!!!


ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Posted by nikos on 12:18 μ.μ.

Εν' όψη του φετινού καλοκαιριού που σχεδόν ήρθε, η Κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, οι Βουλευτές του και σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο έχουν φροντίσει ώστε τα περιττά κιλά που έχει πάρει σχεδόν το 90% των Ελλήνων (Χριστούγεννα Πάσχα κοντά-κοντά) να τα χάσουν με ένα πολύ καλό και μελετημένο ταχύρυθμο πρόγραμμα.


ΔΕΥΤΕΡΑ
Πρωί: ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι: ελάχιστο νερό
Βράδυ: τίποτα


ΤΡΙΤΗ
Πρωί: μια τυρόπιτα γκουρού
Μεσημέρι: 11 ποτήρια νερό
Βράδυ: ένα γιαούρτι 0%


ΤΕΤΑΡΤΗ
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: τίποτα
Βράδυ: μια μπουκιά ψωμί (αυστηρά)


ΠΕΜΠΤΗ
Πρωί: ένα καφέ της αρεσκείας σας με 1/4 καφέ (κουταλάκι του γλυκού)
Μεσημέρι: 8 ποτήρια νερό
Βράδυ: μια σαλάτα (μόνο αγγούρι) χωρίς λάδι


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: μισό πιάτο μακαρόνια (σκέτα)
Βράδυ: μισό γιαούρτι 0%


ΣΑΒΒΑΤΟ
Πρωί: τίποτα
Μεσημέρι: τίποτα
Βράδυ: τίποτα


ΚΥΡΙΑΚΗ
Πρωί: ένας καφές της αρεσκείας σας
Μεσημέρι: μισό πιάτο πατάτες τηγανητές
Βράδυ: 15 ποτήρια νερό





Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μέχρι αρχές Σεπτέμβρη όπου και θα ανακοινωθούν νέα έκτακτα μέτρα και νέο "διαιτολόγιο".



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...!!!



ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Posted by nikos on 11:44 π.μ.
Στο διάγγελμά του για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ο Γ. Παπανδρέου αναφέρει:

"...Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη πορεία, μια νέα Οδύσσεια για τον Ελληνισμό. Όμως, πλέον, ξέρουμε το δρόμο για την Ιθάκη και έχουμε χαρτογραφήσει τα νερά.

Μπροστά μας έχουμε ένα ταξίδι με απαιτήσεις από όλους μας, αλλά με μια νέα συλλογική συνείδηση και κοινή προσπάθεια θα φθάσουμε εκεί ασφαλείς, πιο σίγουροι, πιο δίκαιοι, πιο περήφανοι..."

Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη της Ναυτεμπορικής επί του διαγγέλματος:

"Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει τον Γ. Παπανδρέου ότι και ο Οδυσσέας ήξερε το δρόμο για την Ιθάκη αλλά του πήρε 10 χρόνια για να φτάσει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οι άλλοι πέθαναν στην διαδρομή."

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Posted by nikos on 10:07 π.μ.
Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων και σχεδιασμών της κυβέρνησης με το ΔΝΤ και των εκτάκτων συνεχόμενων συσκέψεων και υποχρεώσεων της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με οικονομικούς παράγοντες και στελέχη της χώρας της, αναστέλλονται οι προγραμματισμένες εκτελέσεις και αποκεφαλισμοί μισθωτών, συνταξιούχων που είχαν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα και πιθανώς θα μεταφερθούν για το τέλος Μαΐου


1. Εκτελέσεις
Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης εκτελέσεων είναι η 19η Μαΐου όπου και θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση και και το πρόγραμμα θα διαμορφώνεται ανάλογα το φόρτο εργασίας των ανωτέρω.


2. Αποκεφαλισμοί
Για την έγκυρη ημερομηνία έναρξης αποκεφαλισμών θα σας ενημερώσουμε άμεσα αφού πρώτα ανακοινωθούν οι επίσημες ημερομηνίες ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα που μελετούν οι ανωτέρω.




Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και αλλαγή των προγραμματισμένων εκτελέσεων η αποκεφαλισμών και ευχαριστούμε για την κατανόηση.



Σημείωση:
Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι- μισθωτοί να είναι σε άμεση ετοιμότητα (προετοιμασία) ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο έχουν ενταχθεί (εκτέλεση η αποκεφαλισμός), για να μην υπάρξει πιθανή καθυστέρηση, αλλά μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Όσον αφορά τους συνταξιούχους, θα ήταν προτιμότερο να αποχαιρετήσουν τις οικογένειές τους (σύζυγο, παιδιά, εγγόνια ) όσον το δυνατόν νωρίτερα για να μεταβούν με δικά μας μέσα στους τόπους-σημεία" εκτέλεσης " ώστε να μην υπάρξουν τυχόν ανωμαλίες και ταλαιπωρίες (λόγω ηλικίας).



Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας !!!