ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ

Posted by nikos on 11:35 π.μ.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα Ελληνικά blogs κάνουν άσχημη κριτική στον Καμίνη, τον Δήμαρχο Αθηναίων.
Ακόμη και τα πιο ανεξάρτητα σε θέμα θρησκείας blogs ασχολούνται με τις πρωτοφανείς και προκλητικές κινήσεις του για τις ημέρες του Πάσχα.

1. Απαγόρευσε την νύχτα της Ανάστασης να δοθούν ευχές για Χριστός Ανέστη από τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 .... για να μην προσβληθούν οι λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα.

2. Έβγαλε μια ευχητήρια κάρτα για το Πάσχα που δέν αναφέρει βέβαια τη φράση Χριστός Ανέστη και που έχει έναν άνθρωπο σε ένα σκούρο μουντό μέρος να δείχνει με έμφαση την ημισέληνο.... σύμβολο άλλων θρησκειών όπως καταλαβαίνουμε....!!!!


Η εικόνα αυτή είναι σύμβολο για τους Ισλααμιστές-Μουσουλμάνους εδώ και πολλά χρόνια...
Τι σχέση έχει αυτή η εικόνα με το Πάσχα των Χριστιανών και με τα δικά μας σύμβολα της Πίστης μας;

Μπορεί να ανήκει ο Καμίνης σε όποια θρησκεία θέλει αλλά όχι να προκαλεί με αυτόν τον τρόπο και να επιβάλει την άποψή του.
Δουλειά του Καμίνη είναι να υπηρετεί τον Δήμο, να κάνει έργα και να εξυπηρετεί το συμφέρον των Δημοτών.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...!!!!


Αλλά ας κάνουμε μια πολύ γρήγορη και απλά ανάλυση για το πώς είναι Δήμαρχος αυτή τη στιγμή ο Καμίνης:


1998: Δήμαρχος Αβραμόπουλος με 195.100 ψήφους

2002: Δήμαρχος Μπακογιάννη με 180.937 ψήφους

2006: Δήμαρχος Κακλαμάνης με 126.877 ψήφους

2010: Δήμαρχος Καμίνης με 77.165 ψήφους (με την δεύτερη Κυριακή) δηλαδή την πρώτη είχε λιγότερες ψήφους....

Και αν κάποιος έχει όρεξη να κάνει λεπτομερή ανάλυση θα δει ότι είναι Δήμαρχος Αθηναίων αφού τον ψήφισε ΜΟΝΟ το 15,8% των Αθηναίων ψηφοφόρων


ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!
Υ. Γ. προσεχώς ανικανότητα και αίσχη μέχρι σήμερα από μαρτυρίες και στοιχεία....!!!!
Επιστολή του Δήμου Λαυρεωτικής στον Υπουργό κ. Ραγκούση

Posted by nikos on 11:20 π.μ.
Κ Κύριε Υπουργέ,


Με μεγάλη λύπη και απογοήτευση διαβάσαμε τις απόψεις σας στις εφημερίδες σχετικά με την πρόθεσή σας να ξεκινήσετε τα έργα κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα «πάση θυσία», παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.
Αυτό το «πάση θυσία» στη σημερινή Δημοκρατική; Ελλάδα ακούγεται στα αυτιά μας όπως τα αποφασίζουμε και διατάσσουμε του δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλου.
Εκατό ημέρες αντίστασης, με 40 συλλήψεις και απαγγελίες κατηγοριών κατά τα πρότυπα εκτάκτων στρατοδικείων, επιθέσεις μέσα στα σπίτια μας με χημικά, με πιστόλια, με τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς πολιτών (ακόμα και γυναικόπαιδων), με τον θάνατο ενός αγέννητου βρέφους, με τον εδαφικό και οικονομικό αποκλεισμό της πόλης μας δεν χόρτασαν την αδηφάγο διάθεσή σας να δείξετε ότι υπάρχετε σαν Κυβέρνηση και ότι μπορείτε να κυβερνάτε;
Μήπως το «πάση θυσία» κύριε Υπουργέ σημαίνει ότι θα έχουμε τώρα πια και νεκρούς;
Με το αίμα των ανθρώπων που αγωνίζονται για την Αξιοπρέπεια, για την Τιμή, για την Ζωή τους, για τον Τόπο τους και για την Ιστορία τους θέλετε να κάνετε μετάγγιση για την παράταση της εξουσίας σας;
Στο Πολιτισμό σας η Ανθρώπινη Ζωή έχει κάποια αξία κύριε Υπουργέ;
Αυτό το έργο που θέλετε «Πάση θυσία» να κάνετε δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ γιατί δεν θα το επιτρέψουμε εμείς και εμείς είμαστε και πολλοί και αποφασισμένοι
Δεν ζούμε μέσα σε χρυσά κυβερνητικά κλουβιά, δεν μαθαίνουμε τι συμβαίνει από τους πληρωμένους χαφιέδες που έχετε γεμίσει την Κερατέα.
Εμείς ήμαστε στους δρόμους, στα χωράφια, στα μπλόκα, ζούμε το πρόβλημα που η δική σας αναλγησία δημιούργησε, από κοντά πρόσωπο με πρόσωπο και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω.
Στηριζόμενοι στις δικές σας διαβεβαιώσεις και του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Λιακόπουλου ότι θα διαχειριζόμαστε τα δικά μας και μόνο σκουπίδια (Δήμοι Λαυρεωτικής και Σαρωνικού) σας έχουμε ήδη αποστείλει πρόταση διαχείρισης των απορριμμάτων μας προσδιορίζοντας και τον χώρο αναμένοντας την δική σας απάντηση.
Αντί αυτού από την ασφάλεια του γραφείου σας απειλείτε ότι το έργο θα γίνει.
Υιοθετείτε δηλαδή την γραμμή του κ. Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης ότι το έργο θα γίνει έστω και αν χρειασθεί να χρησιμοποιηθούν και τανκς;
Και ενώ υπάρχει συμφωνία με τον Γ.Γ. ψευδέστατα ισχυρίζεστε ότι κινδυνεύει η διαχείριση απορριμμάτων της Αττικής.
Είστε υπεύθυνος Υπουργός; Έχετε λόγο τιμής; Ή μήπως αυτή ξεπλύθηκε στην διαδρομή από την Πάρο στην Αθήνα;
Η Ελλάδα περνά δύσκολες ώρες και πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι.
Ακραίες θέσεις σαν τις δικές σας κ. Υπουργέ δεν βοηθούν.
Ώς Δήμος έχουμε πλήρη συναίσθηση της κατάστασης και των ευθυνών μας.
Καλούμε και εσάς την ύστατη αυτή ώρα να σκύψετε πάνω στο πρόβλημα παραμερίζοντας πολιτικούς εγωισμούς και ρεβανσιστικές διαθέσεις.
Δεν περισσεύει, κύριε Υπουργέ, ούτε το αίμα των παιδιών μας αλλά ούτε και το αίμα των αστυνομικών.
Δεν περισσεύει επίσης ο χρόνος και το χρήμα που σπαταλάτε για να προστατεύετε τα ανύπαρκτα μηχανήματα και τα συμφέροντα των εργολάβων.
Στην Κερατέα κ. Ραγκούση εδώ και 100 ημέρες έχει ανάψει μια φωτιά, από εσάς εξαρτάται να την δείτε ως ένα φώς που θα φωτίσει τις σκέψεις σας ή σαν μια φωτιά που θα εξελιχθεί σε ανεξέλεγκτη πυρκαγιά.
Εάν δεν πρυτανεύσει η λογική, η ορθή και αποτελεσματική σκέψη, εάν τα γεγονότα εξελιχθούν σε καταστροφική καταιγίδα σας προειδοποιούμε για άλλη μια φορά ότι: «Η ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ».
Εμείς ότι και να αποφασίσετε θα είμαστε εδώ, παρόντες και για τα καλά και για τα κακά. Εξ άλλου δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω γιατί εδώ είναι τα σπίτια μας, εδώ γεννηθήκαμε, εδώ ζούμε και εδώ έχουμε αποφασίζει να συνεχίσουμε την ζωή μας.
Εσείς είστε οι εισβολείς, εσείς είστε οι δυνάστες, εσείς βρίσκεστε παράνομα στην γη μας.
Εμείς έχουμε όχι μόνο την υποχρέωση αλλά και το καθήκον να υπερασπίσουμε το Περιβάλλον μας, την Ιστορική και Πολιτιστική Κληρονομιά μας αλλά και την ίδια την Ζωή μας.Ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής
Βασίλειος Θηβαίος

Κύριε Αντιδήμαρχε, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιστολή σας αυτή.
Είμαστε όλοι ΜΑΖΙ ΣΑΣ στον αγώνα που δίνετε για ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή......