Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ

Posted by nikos on 8:32 μ.μ.

Και να λοιπόν που η μοίρα έπαιξε για άλλη μια φορά το παιχνιδάκι της, γνωρίσαμε, κολλήσαμε, ερωτευτήκαμε και στο τέλος αγαπήσαμε αυτόν τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή μας, έτσι.....από το μηδέν.....από το τίποτα...... ξαφνικά!!!!
Ζούμε λοιπόν συγκλονιστικές στιγμές ο καιρός περνάει τόσο όμορφα με τον νέο μας σύντροφο και μοιραζόμαστε αυτή την χαρά με τα φιλαράκια μας λέγοντας τους πόσο ευτυχισμένοι είμαστε.
Ώσπου κάποια στιγμή ένας "κολλητός" μας ρωτάει: << ρε φίλε/φίλη πρίν απο σένα τι έπαιζε με το άτομο;>>........ και εντάξει αν το ξέρεις από πριν οκ..... όλα άσπρα, αλλά αν όχι και ξαφνικά διαπιστώνεις ότι δεν ξέρεις τίποτα για τον άνθρωπό σου τι γίνεται;
Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για το συγκεκριμένο θέμα που μερικές είναι να βαράς κουτουλιές κατευθείαν στον τοίχο και η αιτία είναι ότι μερικοί η είναι τόσο ηλίθιοι που χωρίς αιτία και αφορμή από μια κουβέντα κάποιου "καλοθελητή" κάθονται και ψάχνουν ψύλλους στα άχυρα η είναι κατ΄εξακολούθησιν ηλίθιοι που προσπαθούν να βρουν ακόμη και το ΑΦΜ του άλλου.
Και εντάξει αν κάτι στραβό βλέπεις, κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνω...... αλλά έτσι στα καλά καθούμενα;......... τι να πεις.......
Ζούμε στο 2009 και καλό θα ήταν να ανακαλύψει ο καθένας μας τον σύγχρονο εαυτό του, τα χρόνια έχουν αλλάξει και οι σύγχρονες σχέσεις σήμερα είναι αλλιώς.
Γι΄αυτό λοιπόν όποιοι/όποιες θέλουν να κάνουν μια όμορφη αρχή με ένα άτομο που τους έχει γοητεύσει αν θέλουν από πριν να το ψάξουν το θέμα (εγώ προσωπικά διαφωνώ) αλλιώς ας ζήσουν με τον άνθρωπο αυτό ότι πιο ωραίο μπορούν όσο θέλουν χωρίς καμία άλλη σκέψη (εκεί συμφωνώ).


Σημείωση: Για αυτούς που θέλουν μια σταθερή σχέση, γιατί υπάρχουν και οι...... άλλοι........ (και εκεί συμφωνώ) στους άλλους.....!!!!