ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...!!!

Posted by nikos on 10:56 π.μ.

Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε....
Είμαστε εδώ για να πει όποιος θέλει τι έχει βιώσει και χαραχτεί στη ψυχή του...

Κώστα θέλεις να ξεκινήσουμε με σένα, θέλεις να μας μιλήσεις;
Με λένε Κώστα, είμαι εδώ γιατί από νεαρή ηλικία είχα μια τάση να πίνω, μου άρεσε και κάποια στιγμή έγινε κάτι απαραίτητο για μένα.
Από το πρωί που σηκωνόμουν το πρώτο πράγμα που ήθελα ήταν να γευτώ τη γεύση που έχει το ποτό.
Με ικανοποιούσε ψυχικά και με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου και να ξεφεύγω απ΄αυτά, και βέβαια αυτό συνεχιζόταν χρόνια και χρόνια, μέχρι που έβλεπα τη ζωή μου να καταστρέφεται
Βρήκα όμως τη δύναμη και ξέφυγα, έκανα υπεράνθρωπη προσπάθεια και τώρα πια έχω φτάσει σε ένα στάδιο που απολαμβάνω τη ζωή....
Με λένε Κώστα και είμαι καλά........

Σοφία;
Το όνομά μου είναι Σοφία....
Από μικρή κοπέλα γνώρισα την κακοποίηση και την εκμετάλλευση όταν κάποιος με έκανε να ζήσω ένα όνειρο μαζί του, αλλά το όνειρο ήταν μονόπλευρο.
Η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να μην έχω τίποτα στον κόσμο παρά μόνο αυτόν τον άνθρωπο...
Τον αγάπησα , πίστεψα σ΄αυτόν αλλά το αποτέλεσμα ήταν να αρχίζει να με χτυπάει να με βρίζει.... και εγώ εκεί, γιατί για μένα ήταν "όλα" τα πάντα και πίστευα πως θα άλλαζε..
Κάποια στιγμή ήρθε και η εκμετάλλευση και εννοώ ότι θα έπρεπε να γίνω μια πόρνη για εκείνον....
Σ΄αυτό δεν θα ήθελα να συνεχίσω αν έγινα η όχι.....συγχωρέστε με...
Με λένε Σοφία και είμαι καλά......

Γιώργο;
Με λένε Γιώργο, δεν θα ήθελα να πω πολλά εγώ γιατί απλά δεν έχω βιώσει κάτι ανάλογο με τους προηγούμενους "φίλους".
Ήμουν παιδί από πλούσια οικογένεια, ποτέ δεν μου έλειπε τίποτα, όμως περνώντας τα χρόνια και αφού τα είχα όλα στη ζωή μου αναζητούσα αυτό το κάτι που θα με γέμιζε....
Έψαξα και το βρήκα.... ο τζόγος και τα τυχερά παιχνίδια πλέον ήταν για μένα το Α και το Ω στη ζωή μου...
Κάποια στιγμή και αφού είχαν περάσει αρκετά χρόνια έμεινα μόνος στη ζωή κληρονομώντας την περιουσία που μου άφησαν οι δικοί μου.
Όμως το πάθος μου συνεχιζόταν με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην έχω πλέον...τίποτα, αφού είχα πια πουλήσει ακόμη και το ρολόι που φορούσα για να ζήσω αυτό μου το πάθος...
Ας με συγχωρέσουν αυτοί που πίστεψαν σε μένα..
Με λένε Γιώργο και είμαι καλά....

Ντίνα;
Το όνομά μου είναι Ντίνα και θα σας πω μόνο ότι γεννήθηκα με μια λέξη που είναι τόσο άσχημη όσο και οι πράξεις που έκανα μέχρι τώρα, "ζήλια".
Ζήλευα τα πάντα γύρω μου, ανθρώπους, καταστάσεις και όσο κυριαρχούσε μέσα μου η ζήλια έκανα πράγματα που δέν θα ήθελα να αναφερθώ η για να τα αποκτήσω και εγώ η για να γίνω καλύτερη και πιο δυνατή απ΄τους άλλους.
Οι τρόποι που διάλεγα δεν ήταν οι καλύτεροι αφού πολλές φορές θα έπρεπε να ξεχνάω τι πάει να πει άνθρωπος μόνο και μόνο για να τα αποκτήσω.
Ελπίζω να με συγχωρέσουν αυτοί που άθελά μου ίσως τους έκανα κακό...
Με λένε Ντίνα και είμαι καλά...


Το "ξεκαθάρισμα" της ζωής που έχουμε ζήσει αυτών που έχουμε βιώσει και του μυαλού μας είναι κάτι που μπορούμε να εισπράξουμε ΜΟΝΟ από εμάς τους ίδιους...!!!