ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ - ΓΟΝΟΚΤΟΝΙΑ

Posted by nikos on 12:33 μ.μ.

Συμπτωματικά έτυχε να δω σε κάποια φιλικά bloggs τα λόγια της Λιάνας Κανέλλη στη "Βουλή" με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που κάποιοι θα επιβάλουν με το έτσι θέλω τις τύχες και τις ζωές "ΑΝΘΡΩΠΩΝ".

Καταργώντας τις ανθρώπινες αξίες, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το μέλλον αυτής της χώρας που είναι οι νέοι και τα παιδιά, αγνοώντας το σεβασμό εκείνων που έδωσαν και δίνουν χρόνια τώρα τον αγώνα για οικογένεια-θεσμούς και κοινωνική αξιοπρέπεια.

Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα για αυτούς τους ελάχιστους που αποφασίζουν για τις ζωές και την ολοκληρωτική καταστροφή ανθρώπων που πολύ απλά θα ήθελαν να έχουν ένα δικαίωμα στη ζωή..... ποτέ όμως δεν θα τους το δώσουν γιατί τα συμφέροντά τους είναι το πάν για "εκείνους".

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Λιάνα Κανέλλη για αυτά τα λόγια που πραγματικά ξέρουν να αγγίζουν όποιον αισθάνεται ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΣ....


Υ. Γ. Δεν ανήκω στο ΚΚΕ όμως η Κανέλλη έδωσε τι στίγμα του τώρα και του αύριο σε μια αληθινή πραγματικότητα.....

Δείτε το όλο!!!




Επίσης ένα μπράβο σε "εκείνους" που φροντίζουν να καταστραφούν και να θυσιαστούν γενιές, άνθρωποι, αξίες, στο βωμό του συμφέροντος.

Οι επόμενες γενιές, τα παιδιά, οι νέοι, δεν φταίνε σε τίποτα .............όσοι έχουμε παιδιά το καταλαβαίνουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!



ΚΡΙΜΑ....!!!!