ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ........ΕΣΕΙΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;;;;

Posted by nikos on 2:40 μ.μ.

Σήμερα 10-12-2010 στις 10,45 το πρωί ήρθαν στο γραφείο μας οι συμβασιούχοι που είναι στη δουλειά μου για να μας......... αποχαιρετήσουν!!!!

Μετά από 8 χρόνια δουλειάς ήρθε αυτή η στιγμή που η σύμβασή τους πια δέν ανανεώνεται η μάλλον δεν την ανανεώνουν.

Οι άνθρωποι αυτοί πριν από 8 χρόνια έζησαν την.....ΕΛΠΙΔΑ, που όμως σήμερα έσβησε αν και οι δικαστικοί αγώνες που έδωσαν για ένα "όνειρο" ακόμη είναι στο κενό.

Ξέρω ότι μέσα στα 8 χρόνια, μερικοί έφτιαξαν οικογένεια, έγιναν γονείς και μάλιστα έτυχε να συμμετέχω και εγώ σε κάποιες από τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν τότε...

Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι και οι οικογένειές τους καλούνται τώρα να "επιβιώσουν", να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και να έχουν δικαίωμα στη ζωή.....Δέν χρειάζεται να πω περισσότερα, όλοι οι Έλληνες σήμερα δίνουν αγώνα για επιβίωση (πλην ορισμένων) και το ζούμε καθημερινά στο πετσί μας...
Τι να το κάνεις όμως και αν οι Έλληνες έχουν φτάσει στα όρια της εξαθλίωσης;
Τι να το κάνεις όμως και αν πολλοί νέοι δεν έχουν καμιά ελπίδα σ' αυτό τον τόπο και φεύγουν....;;;;
Τι να το κάνεις όμως που κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το μέλλον των παιδιών σήμερα;;;Τι είπε ο Στρατηγός Γεώργιος Κονδύλης (πρωθυπουργός της Ελλάδας το 1926-1935) :

Αν ήξερα ότι τους Έλληνες τους κυβερνάς τόσο εύκολα θα τους κυβερνούσα από τότε που ήμουν Δεκανέας.....!!!!ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!