ΤΕΛΗ ΟΔΕΥΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΤΩΝ

Posted by nikos on 7:51 μ.μ.

Μη μας φανεί καθόλου παράξενο εάν αυτοί οι "πανέξυπνοι" εθνοσωτήρες που το μόνο που ξέρουν καλά είναι να πουλάνε εκκατομύρια  ψυχές στο βωμό της δικιάς τους Δημοκρατίας, θα μπορέσουν να κάνουν το απίθανο... πιθανό.

Ας πούμε λοιπόν ότι τους έρχεται και βάζουν τέλη κυκλοφορίας, αλλά όχι μόνο στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες αλλά και στους ΠΕΖΟΥΣ.... ναι καλά βλέπετε στους πεζούς...

Ο κάθε πολίτης που θα θέλει να κυκλοφορεί στους δρόμους είτε για να μεταβεί στο χώρο εργασίας του (όσοι απομείνουν και δουλεύουν), είτε για τις προσωπικές του μετακινήσεις, θα πρέπει να επιβαρύνεται  με το ανάλογο ποσό που θα καταβάλει ανάλογα με την ηλικία του, διότι ο ηλικιωμένος δεν έχει τις ίδιες μετακινήσεις με έναν νεότερο.
Η κλίμακα θα διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο διαβίωσης. 



Ο έλεγχος τελών όδευσης πεζών θα γίνεται από τα όργανα καταστολής... εεεεε συγνώμη τάξης, που θα ζητούν το ανάλογο πιστοποιητικό πληρωμής..όπως στα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.




  
Βέβαια από το μέτρο δεν μπορούν να εξαιρεθούν οι πεζοί που χρησιμοποιοούν και ποδήλατο οι οποίοι θα έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση λόγω του τρόπου μετακίνησής τους




Το ποδήλατο θα έχει την ανάλογη φορολογία με την οποία θα επιβαρύνεται ο ποδηλάτης και ο ιδιοκτήτης του  (ανάλογα με τον τύπο του ποδηλάτου)







Ωχ.... λέτε να τους έδωσα ιδέα;;;

ΕΛΕΟΣ!!!!!